Over ons

Proost Horeca Groothandel is een familiebedrijf dat meer dan 50 jaar actief is in de horecasector. Opgericht door Jacques Proost.

We houden onze zaak bewust ‘klein’. Zo blijven we voldoen aan de eisen en de verwachtingen van gezonde horecaondernemingen.

We garanderen een professionele aanpak tegen een aanvaardbare prijs.

Onze klanten mogen erop vertrouwen dat wij het inrichten van hun zaak volledig in handen nemen. Zo kunnen zij zich focussen op hun passie: het uitbaten van hun restaurant, bistro, brasserie, frituur, slagerij, bakkerij, hotel enz.

Onze passie is ervoor zorgen dat die zaakvoerders met trots naar hun project kunnen kijken.

Wij bieden u een volledig traject aan. Van de ontwikkeling van het project tot de naservice. Hulp bij het ontwerpen van het plan, installeren op uw maat en volgens uw wensen enz. We verlossen u dus van al uw zorgen zodat u zich kan concentreren op uw passie.

U kan terecht in onze showroom in de Heistraat 1 in 9100 St Niklaas. Onze verkoopruimte heeft een oppervlakte van m2. En we hebben maar liefst artikelen op voorraad.

Zowel voor professionals als voor particulieren.

Want ook particulieren moeten kunnen genieten van het werken met professionele apparaten. En dit tegen democratische prijzen. De familie Proost

%d bloggers liken dit: